bg / en

Гаранционни условия

Фирма „Аристо Джулъри“ с Удостоверение № 3496 от Министерството на икономиката, Чл.13, ал.1 от Валутния закон предлага, изработва, продава и обработва изделия от благородни метали и скъпоценни камъни, като гарантира качеството и пробата на златото и качеството на камъните.

Всички продукти, които „Аристо Джулъри’’ предлага, са с гарантиран произход и притежават сертификат, чрез който всеки наш клиент получава гаранция за закупеното от него изделие. При изработката на бижута нашите бижутери винаги използват количество благородни метали, което ще осигури дълготрайност и най-високо качество на продукта. Марката АРИСТО предлага само бижута с ясно обозначено тегло, а качеството на всеки продукт е потвърдено със съответен сертификат.

Гаранционните условия на предлаганите от нас бижута са следните:

  • Гаранционен срок от 6 месеца за всички златни бижута
  • Гаранционен срок от 12 месеца за всички бижута с диаманти

Гаранцията на бижутата включва и се изразява в проблем, който е възникнал поради фабричен дефект и покрива рекламации като монтаж на камък, дефектна закопчалка, проблем, свързан с фабричната обработка на бижуто, както и корекция на размер. Гаранцията на всички бижута с диаманти покрива освежаване на бижуто, както и отстраняване на драскотини.

Гаранцията на предлаганите от нас бижута не покрива механични повреди, предизвикани от удар, надраскване или изпускане, повторна корекция на размер, загуба на бижуто, както и корекции, които не са направени от нашите бижутери. Не покрива подмяна или претенции спрямо качеството на камъка или бижуто.

Съгласно ЗЗП, който "Аристо Джулъри" стриктно спазва, нашите клиенти имат основание за предявяване на рекламация за несъответствие на бижуто или камъните само ако са установени и са налице към момента на закупуване на изделието.