Златни гривни и ланци

Обратно

Златни гривни и ланци

Златни гривни и ланци

Изработваме и ремонтираме златни гривни или ланци от злато и сребро. Разполагаме с богат каталог от модели и идеи за впечатляващи златни гривни, които биха били добър подарък или спомен. В тази галерия сме показали малка част от наши проекти, но в златарското ателие консултираме всеки с желание да бъде наш клиент и приятел!

*Всички бижута могат да бъдат изработени от бяло, жълто и розово злато в 14 и 18 карата, и подходяща мярка, според предпочитанията на клиента.

Бижутерия „Аристо” притежава собствена производствена база, оборудвана по най-модерни стандарти за производство на бижута и годежни пръстени от благородни метали, отговаряща на всички европейски стандарти за качество.

Всички бижута, аксесоари и ювелирни изделия могат да бъдат изработени по поръчка. Предварително се избират благородни метали, естествени и синтетични камъни с подходяща мярка и големина, размер на изделието и други детйли според предпочитанията на клиента.
За всяко изделие се издава гаранционна карта и номер за идентичност от бижутерия "Аристо".

Превъзходството на „Аристо”е в перфектния баланс между качеството на произведените бижута и обслужване на високо ниво. Можете да се насладите на богатото разнообразие от модели и на възможността да развиете вашите собствени идеи. Нашият екип е готов да превърне всеки ваш проект в реалност.