Висша бижутерия

БРОШКИ

висша бижутерия SDC11438

ВИСУЛКИ

златно бижу - висша бижутерия

ГРИВНИ

пръстен - висша бижутерия

КОМПЛЕКТИ

пръстен сапфир - висша бижутерия

ПРЪСТЕНИ

висша бижутерия - оригинален пръстен

ТАЙНАТА ГРАДИНА

розово бижу от висша бижутерия

ДИАМАНТЕН ПРЪСТЕН

висша мода - шарени бижута

ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА

SDC12255